Gratis motor actie!

Een knikarmscherm kopen? Profiteer nú

Wil je heerlijk thuis genieten van zon én schaduw? Bij aanschaf van een SunEye (XL) knikarmscherm krijg je de motor helemaal gratis. En vanaf april tot en met juli ook nog eens de meerprijs op i.o. inclusief afstandsbediening! Dat scheelt! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optimaal comfort met oneindig veel mogelijkheden is nu extra voordelig

Mooi design en topkwaliteit

Het is de topper van Sunmaster, een knikarmscherm dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Prachtig design, uitgevoerd in hoogwaardig aluminium en een volledig gesloten syteem.  

Oneindige mogelijkheden

Er is veel mogelijk met dit knikarmzonnescherm van Sunmaster. Je kunt kiezen uit 4 standaard kleuren of tegen een geringe meerprijs uit alle Ral-kleuren of structuurlakken. Maar waar het standaard design stopt, gaat de SunEye nog een stapje verder. Zo kan er zelfs gekozen voor exclusieve zilveren zijkappen; chroom gemoffeld en voorzien van een een transparante laklaag voor een mooi blijvend resultaat. 

 

Actievoorwaarden

  • De actieperiode loopt t/m 31 december 2021.
  • Jouw aankoop dient uiterlijk 31 december 2021 via de deelnemende Sunmaster Meesterdeal-Specialist besteld te zijn. Bij niet aan de Meesterdeal deelnemende Sunmaster-Specialisten kan de actie geheel niet of in een afwijkende uitvoering worden gevoerd.
  • Bij aanschaf van iedere SunEye (XL) knikarmzonnescherm ontvang je een gratis Somfy motor.
  • Informeer in de showroom naar de voorwaarden.