Gratis motor incl. afstandsbediening!

Een knikarmscherm kopen? Profiteer nú

Wil je deze zomer heerlijk thuis genieten van zon én schaduw? Bij aanschaf van een SunEye (XL) knikarmscherm krijg je de motor en bijbehorende afstandsbediening helemaal gratis. Dat scheelt! Wel snel zijn, want dit is een tijdelijke actie. Profiteer nú!

 

Optimaal comfort met oneindig veel mogelijkheden is nu extra voordelig

Mooi design en topkwaliteit

Het is de topper van Sunmaster, een knikarmscherm dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Prachtig design, uitgevoerd in hoogwaardig aluminium en een volledig gesloten syteem.  

Oneindige mogelijkheden

Er is veel mogelijk met dit knikarmzonnescherm van Sunmaster. Je kunt kiezen uit 4 standaard kleuren of tegen een geringe meerprijs uit alle Ral-kleuren of structuurlakken. Maar waar het standaard design stopt, gaat de SunEye nog een stapje verder. Zo kan er zelfs gekozen voor exclusieve zilveren zijkappen; chroom gemoffeld en voorzien van een een transparante laklaag voor een mooi blijvend resultaat. 

Nu met extra bedieningscomfort van Somfy, GRATIS!

Tijdens de actieperiode profiteer je er direct van. Schaf jouw SunEye (XL) knikarmzonnescherm aan met de extra comfort bedieningsoplossing van Somfy. En dat kost je nu helemaal niks extra’s!

Actievoorwaarden

  • De actieperiode loopt van 1 april t/m 30 juni 2019.
  • Jouw aankoop dient uiterlijk 30 juni via de deelnemende Sunmaster Meesterdeal-Specialist besteld te zijn. Bij niet aan de Meesterdeal deelnemende Sunmaster-Specialisten kan de actie geheel niet of in een afwijkende uitvoering worden gevoerd.
  • Bij aanschaf van iedere SunEye (XL) knikarmzonnescherm ontvang je een gratis Somfy IO motor incl. 1-kanaals afstandsbediening.
  • Informeer in de showroom naar de voorwaarden.