Smart Home Maand

Gratis PowerView® Hub of Remote-kit van Luxaflex®

 

Met PowerView® Motorisation van Luxaflex® kun je alle Luxaflex® PowerView® aangestuurde raamdecoratie bedienen met een druk op de knop.

Met de PowerView® Pebble-afstandsbediening of de wandhouder, kun je snel, met één druk op de knop, een enkele raamdecoratie of combinaties van raambekleding afstellen.

Voor het ultieme gemak kies je de PowerView® Hub. Deze vormt het centrale brein van het PowerView® Motorisation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Zo is het mogelijk om raambekleding met een smartphone of tablet te bedienen via de PowerView® App en te koppelen met je Home Automatisation, zoals Apple Homekit, Google assistant en Amazon Alexa.

 

Actievoorwaarden consument

Van 8 oktober t/m 6 december ontvangt je bij aankoop van drie PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. € 229,- cadeau.

Bij aankoop van 2 producten ontvang je een remote kit t.w.v. € 71,- gratis

PowerView® aangestuurde producten: Luxaflex® Rolgordijnen, Plissé Shades, Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Rolgordijnen, Vouwgordijnen Elegant Wonen, Houten Jaloezieën (vanaf oktober 2019), Horizontale Jaloezieën (16 en 25 mm) en Verticale Jaloezieën.

– De actieperiode is van 8 oktober t/m december 2019.
– Alle gecommuniceerde bedragen in deze campagne zijn incl. btw en gebaseerd op de adviesverkooprijzen van producten en opties zoals afgegeven door Luxaflex Nederland.
– Je ontvangt de Remote Kit of de Hub Kit (Hub incl. aansluitkabels) gratis van je dealer.
– Maximaal 1 Remote Kit of Hub Kit per order.
– Je aankoop en deze actie is alleen mogelijk bij PowerView® gecertificeerde Luxaflex® dealers.