Besturing

Besturing van uw zonwering

Er zijn tegenwoordig bijna ontelbaar veel mogelijkheden voor optimale veiligheid, vrijheid en comfort in en om uw huis. Wist u dat u allerlei systemen in uw huis automatisch en op afstand kunt bedienen?

PowerView® Motorisation

PowerView® Motorisation is een nieuw bedieningssysteem, waarmee Luxaflex® raambekleding elektrisch kan worden bediend met de smartphone of tablet, of met de Pebble® afstandsbediening.

Somfy Home motion

Met Somfy Home Motion, ofwel huisautomatisering, bedient u heel eenvoudig uw binnen zonwering, buiten zonwering, dakramen, garagedeuren, raamdecoratie en gordijnen, rolluiken, screens, terrasschermen, tuinpoorten en verlichting. Dat kan met een afstandsbediening, maar ook met uw smartphone of tablet. Stelt u een zogeheten scenario in, dan verandert u de omstandigheden in uw huis met een druk op de knop. Met het scenario ‘naar bed’ bijvoorbeeld kunt u alle verlichting uitschakelen, alle ramen en deuren sluiten en de rolluiken naar beneden doen. Gemak dient de mens!

Zon- en windsensor

Over uw zonwering hoeft u zich ook al geen zorgen meer te maken als u even een boodschapje gaat doen. Een zon- en windsensor helpt u in de gaten te houden of het weer niet omslaat. Komt er een zomerbuitje terwijl u even weg bent? Geen nood, uw zonnescherm gaat automatisch omhoog. Steekt de wind op? Geen zorgen, de sensor vangt het op en zorgt dat het zonnescherm binnengehaald wordt. Blijven de weersomstandigheden ongewijzigd? Prima, dan blijft uw scherm naar beneden en is het lekker koel in huis.