Blog januari 2019

Noem het een mannending, noem het een mannenspeeltje..

 

Het testosteron gierde hier door het bedrijf tijdens de presentatie van onze nieuwe eigen auto hoogwerker! Wat een ding, wat een apparaat!

Geen tijd voor knikkende knietjes of hoogtevrees want hij is groter, hij kan hoger, hij reikt verder, is nog wendbaarder, veelzijdiger qua opties dan onze ‘oude’ hoogwerker. Hier gaan we jaren veel plezier aan beleven. En dan vergeten we eigenlijk te vermelden dat jullie, onze klanten, hier dus ook jaren van gaan genieten!

We hebben nu eenmaal te maken met verscherpte VCA-regels, mogen niet meer ladderen hoger dan de 1e etage, en dus zal veel werk met een hoogwerker en/of ander klimmateriaal moeten gebeuren. Hoe fijn is het dan dat je dit soort machines van jezelf kunt inzetten, waardoor we efficiënter de diverse werkzaamheden kunnen verrichten en bijvoorbeeld storingen sneller kunnen oplossen.

Een win-win situatie voor ons en voor u, onze klant!

Heeft u een zonwering welk defect is of niet lekker loopt, maar zelf liever niet meer de ladder opklimt? Bel 033-480 22 44 of ga naar ons storingsformulier op onze vernieuwde website en laat ons weten waar wij u wellicht mee kunnen helpen.