Blog maart 2019

Wonnink Zonwering B.V. bestaat 50 jaar!

 

Al 50 jaar zijn wij een begrip in de regio en inmiddels zelfs ver daarbuiten. Sinds 2002 gevestigd in Amersfoort, maar de roots zijn geworteld in Hoogland, op de Hamseweg. Vanuit een klein kantoorpand en werkplaats werden onze klanten in 1969 geholpen en voorzien van advies over binnen- en buitenzonwering. Inmiddels opererend vanaf de Isselt in Amersfoort, bij vaak nog steeds diezelfde trouwe klanten.

In 1997 werd het overgenomen door Ries en Yvonne de Jong. Inmiddels is het uitgegroeid van 6 personeelsleden in 1969 naar op dit moment 20 monteurs, 6 adviseurs en 13 binnendienstmedewerkers. Het bedrijf bedient zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Bij de zakelijke markt gaat het vooral om kantoren, zorginstellingen, scholen, tankstations, gevangenissen, banken, verenigingen van eigenaren, enzovoort.

Zowel in 2003 als in 2012 zijn wij Zonvakker van het jaar geworden. Ook dit jaar horen wij weer tot de genomineerden overigens!

Wij zijn er trots op dit jubileum te mogen vieren.

Echter, deze mijlpaal in ons bestaan was niet mogelijk geweest zonder onze trouwe werknemers, het vertrouwen van onze klanten, onze toeleveranciers en de steun van onze familie en goede vrienden. Hier zijn wij iedereen daarom ook zeer dankbaar voor!