Horeca

Horeca

Laat u door ons adviseren en maak van uw buiten een spraakmakend terras. Wij leveren niet enkel schaduw of beschutting. Uw horecaterras wordt een gezellige, warme, comfortabele en herkenbare plek waar uw gasten elkaar graag zullen ontmoeten. Samen maken we er het mooiste terras van Nederland van! Natuurlijk met de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Waarvoor kunt u bij ons allemaal terecht?

Parasols

Uw terras is de ultieme ontmoetingsplek. Zien en gezien worden. Spotten en flaneren. Op uw terras krijgen uw gasten de eerste indruk van uw hotel, restaurant, café of zorginstelling. Een zware, degelijke horecaparasol onderschrijft uw gevoel voor comfort en kwaliteit. Voor gastvrijheid en oog voor detail. En met een strak vormgegeven reclame op het parasoldoek kan niemand meer om uw bedrijf heen.

Parasols zijn voor ons geen bijproduct, het is ons specialisme. Ons streven om de allerbeste producten te leveren tegen een zeer acceptabele prijs, heeft geresulteerd in een constante groei en ontwikkeling. Onze parasols onderscheiden zich door hun kleurvaste doeken.

De kwaliteit en duurzaamheid van een parasol worden voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van het doek. De snelheid van het verkleuren (door UV-straling) is afhankelijk van de manier waarop het garen is gekleurd. In tegenstelling tot de meeste polyester doeken op de markt, worden de garens van o.a. onze Solero parasols tijdens de productie in de vezelkern geverfd, hierdoor kunnen we een lange levensduur garanderen.

Bent u op zoek naar een afwijkende afmeting of een speciaal model? Neem gerust contact met ons op. Wij leveren ook maatwerk producten.