Buitenzonwering

Buitenzonwering

Zonwering doet veel meer dan alleen de zon buiten houden. Weet dat wij de kennis in huis hebben om u te begeleiden in de juiste keuze.

Lagere energiekosten door zonwering

Met de strengere regelgeving met betrekking tot EPC normering zal zonwering een steeds belangrijkere rol gaan innemen. Maar wist u dat zonwering in de winter kan zorgen voor lagere stookkosten en een betere isolatie ’s nachts? Lagere kosten voor koeling in de zomer en lagere stookkosten in de winter, dat ziet u terug op uw energierekening!

Legio voordelen door zonwering

Zonwering houdt hinderlijk zonlicht buiten en voorkomt storende lichtinval op uw werkplek en computerscherm. Met goede buiten zonwering kunt u schadelijke Uv-straling weren. Zonwering zorgt bovendien voor bescherming van uw kantoorinrichting tegen aantasting door zonlicht.

Welke zonwering u ook kiest, zie links in de kolom, met buiten zonwering kiest u voor bescherming, comfort en besparing.

Wonnink is naast Luxaflex Gallery dealer, ook leverancier van Renson zonwering en Roma rolluiken. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat onze project-adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken.