Buitenzonwering

Buitenzonwering

Zonwering doet veel meer dan alleen de zon buiten houden. Misschien overweegt u de aanschaf van markiezen vanwege de sfeervolle uitstraling, of screens vanwege het praktische gemak? Wellicht denkt u aan een buitenjaloezie voor een moderne look of aan een  knikarmscherm of uitvalscherm gewoon omdat dat handig is?

Lagere energiekosten door zonwering

Dat u met zonwering uw huis gemakkelijker koel houdt in de zomer, ligt voor de hand. En dat buiten zonwering er prachtig uit kan zien, is ook geen verrassing. Maar wist u dat zonwering in de winter kan zorgen voor lagere stookkosten en een betere isolatie ’s nachts? Lagere kosten voor koeling in de zomer en lagere stookkosten in de winter, dat ziet u terug op uw energierekening!

Legio voordelen door zonwering

Zonwering houdt hinderlijk zonlicht buiten en voorkomt storende lichtinval op uw tv of computerscherm. Met goede buiten zonwering kunt u schadelijke Uv-straling weren. Zonwering zorgt bovendien voor bescherming van uw meubels tegen aantasting door zonlicht.

Welke zonwering u ook kiest, met buiten zonwering kiest u voor bescherming, comfort en besparing.

Wonnink uit Amersfoort is officieel Luxaflex Gallery dealer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat onze adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken. En natuurlijk tonen we ook ons huismerk in onze showroom in Amersfoort.