De Ultieme Experience!

De ultieme experience voor zonwering en raamdecoratie

Sinds 2002 is Wonnink gevestigd aan de Siliciumweg 34 in Amersfoort (industrieterrein de Isselt) en heeft een grote showroom (280 m2) waarin u zich volledig kunt oriënteren op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Afgelopen jaar is onze showroom geheel omgetoverd tot een waar Luxaflex indoor- en outdoor paradijs op het gebied van zonwering, buitenleven, raamdecoratie, rolluiken en horren. Nergens in Amersfoort, Soest, Leusden en Bunschoten is zo’n complete opstelling te vinden, waar onze adviseurs u graag van alle informatie voorzien.

Maatwerk is onze specialiteit

Met behulp van natuurlijke verlichting en realistische visuals ervaart u de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding in deze nieuwe Gallery shop. Specialisten staan klaar voor een vrijblijvend, persoonlijk en vakkundig advies, maar u bent uiteraard ook welkom om zelf rond te snuffelen en inspiratie op te doen over de laatste trends.

In de Luxaflex® Gallery shop staat “licht” centraal, zodat de producten worden ervaren zoals thuis om tot de beste keuze in raambekleding te komen. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden qua stoffen of type raambekleding. In de zeer uitgebreide Gallery shop kunt u de nieuwste stoffen, aantrekkelijke dessins en innovatieve snufjes zien. Daarnaast biedt de Gallery shop ook de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassing PowerView® Motorisation te testen.

Wij kunnen u nu alles laten zien!

PowerView® Motorisation is een nieuw bedieningssysteem, waarmee Luxaflex® raambekleding elektrisch kan worden bediend met de smartphone of tablet, of met de Pebble® afstandsbediening. Er kunnen settings worden ingesteld, waardoor raambekleding zich bijvoorbeeld automatisch aanpast aan zonsopgang en -ondergang.

Kom gauw bij ons binnen en laat u verrassen door de grote verscheidenheid aan sfeervolle binnen- en buitenzonwering van o.a. Luxaflex.

Daarom Wonnink!