Raamdecoratie

Raamdecoratie

Bij raamdecoratie gaat het natuurlijk allereerst om het buiten houden van zon en inkijk. In de winter helpt het ook de kou buiten en de warmte binnen te houden. Maar raamdecoratie doet meer dan zonwering en de warmte binnenhouden. Met raamdecoratie geeft u uw woning sfeer en stijl en voorkomt u inkijk.

Uw keuze is heel persoonlijk. Elke woning, elke ligging, alle lichtinval, elke persoonlijke voorkeur is weer anders. Misschien zoekt u zonwering die het licht alleen iets filtert, of misschien bent u op zoek naar zonwering die verduisterd. Wellicht zoekt u iets klassieks, of misschien moet het wel strak en modern zijn. Of zoekt u misschien een vochtwerend rolgordijn voor in de badkamer?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij leveren voor ieder interieur, voor iedere voorkeur en voor iedere toepassing een scala aan oplossingen. Onze producten zijn decoratief en functioneel en ze worden op maat gemaakt van hoogwaardige materialen.

Ons aanbod aan raamdecoratie.

Welke zonwering u ook zoekt voor uw interieur, bij ons kunt u terecht. Of u nu kiest voor lamellen, jaloezieën of vouwgordijnen, bij ons vindt u een ruim aanbod in verschillende kleuren, materialen en dessins. Zoekt u een shade, zoals een Silhouette® of een Duette® of Plissé shade? Geen probleem. U zult verbaasd staan over de ruime keuze aan zonwering. Of heeft u liever vouwgordijnen of rolgordijnen? Wij leveren zonwering met of zonder baleinen, gevoerd of ongevoerd, wat u wilt!

Wonnink is officieel Luxaflex® Gallery Dealer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat onze adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken. En natuurlijk hebben we de meest actuele zonwering producten in onze showroom.

Bovendien zijn wij dealer van Verosol en Erfal