Kies uw contactvorm!

Kies de contactvorm die bij jou past

Onze medewerkers staan natuurlijk klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies over binnen- en buitenzonwering te geven. Wij kunnen dit in onze showroom, bij u thuis en zeker ook per beeld en geluid doen. Zelfs terwijl u zelf thuis onderuit op de bank zit!

Showroombezoek

De versoepelingen van 14 januari 2022 maken het mogelijk om onze showroom weer te bezoeken! Uiteraard houden wij rekenen met de meeste recente veiligheidsvoorschriften waardoor u bij ons veilig van advies over binnen- en buitenzonwering voorzien kan worden.

Huisbezoek

U hoeft de deur niet uit voor goed advies! Want huisbezoek door één van onze adviseurs is natuurlijk mogelijk. Hierdoor kunnen wij bij u thuis, uiteraard met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften, u voorzien van advies. Wij kunnen u voorbeelden laten zien, en tevens hebben we doek- en kleurstalen bij ons. Het maken van een afspraak kan via 033-4802244 of door ons formulier in te vullen.

Telefonisch

U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken via 033-4802244. Wij kunnen u telefonisch voorzien van advies, uw vragen beantwoorden en prijzen van ons productaanbod berekenen.

Videobellen

Doormiddel van videobellen, nemen wij u mee op een virtuele reis door onze showroom. Deze mogelijkheid kunt u aanvragen via het formulier.

Email offerteaanvraag

U kunt uw (aan)vragen sturen via info@wonnink.nl of middels het offerte aanvraag formulier.