Showroom

Luxaflex Gallery Indoor & Outdoor Midden Nederland

Sinds april 2018 is Wonnink Gallery indoor en outdoor van Luxaflex® dealer. Onze ruime showroom (280 m2) op bedrijventerrein de Isselt is geheel omgetoverd tot een waar Luxaflex® indoor- en outdoor paradijs op het gebied van zonwering, buitenleven en raamdecoratie. Nergens in de regio Amersfoort, Soest, Leusden en Bunschoten is zo’n complete opstelling te vinden, waar onze adviseurs u graag van alle informatie voorzien.

Met behulp van natuurlijke verlichting en realistische visuals ervaart u de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding in deze nieuwe indoor Gallery shop. Specialisten staan klaar voor een vrijblijvend, persoonlijk en vakkundig advies, maar u bent uiteraard ook welkom om zelf rond te snuffelen en inspiratie op te doen over de laatste trends. Bovendien biedt de indoor Gallery shop de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassingen zelf uit te testen.

De Luxaflex® Gallery Outdoor shop biedt een zeer uitgebreide keuze aan producten in diverse soorten en modellen met vele opties voor uw  ramen en terras. Zo combineert u vorm en functie optimaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs luisteren graag naar al uw wensen.

Naast Luxaflex® hebben wij nog een ruime collectie aan zonwering te tonen van de merken Roma, Weinor, Sunmaster en Verosol in onze showroom.

Kom eens langs in Amersfoort, er is meer mogelijk dan u denkt. Wij zijn makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Belevenis in Amersfoort

In onze showroom in Amersfoort hoort, ziet en voelt u wat er allemaal mogelijk is. U proeft welke sfeer het uitstraalt en hoe het werkt. Door de informatiezuilen van Luxaflex zijn er mogelijkheden gecreëerd om interactief uw zonwering zelf samen te stellen.

Uw product op maat

Bij een kopje koffie of thee kunt u op uw gemak de stalenboeken bekijken om uw ideale zonwering product op maat samen te stellen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen komen wij zeker tot de ideale oplossing voor uw situatie.

Houdt u rekening met het volgende:

Op de voordeur van onze showroom worden alle regels opgesomd. Gelieve bij binnenkomst uw handen te wassen/desinfecteren. Er worden geen handen geschud. Houdt afstand bij onze servicebalie. We hebben maximaal 2 adviseurs in onze showroom, iedere adviseur kan maximaal 2 klanten helpen. Wanneer al onze adviseurs klanten aan het voorzien zijn van advies, dan kan het zijn dat u hierop dient te wachten op een vaste plek. Echter kan het voorkomen dat we de deur dicht houden wanneer het maximum bereikt is. Dit doen we volgens de regels van het RIVM maar bovenal voor de veiligheid van onze medewerkers.

We verzoeken een ieder 1,5 meter afstand te houden van elkaar, andere bezoekers en onze medewerker. In onze showroom hebben we tevens op meerdere plekken de hygiëne regels hangen om een ieder hierop te wijzen.

Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

 

Onze showroom is open:

Maandag van 13.00 tot 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Gratis parkeren op eigen terrein.