Buitenleven

Buitenleven

De trend van de laatste jaren is de tuin meer te betrekken bij de woning. Het buitenleven is onderdeel van onze leefgewoonten geworden. Wij hebben diverse producten die dit voor u kunnen verwezenlijken. Een terrasoverkapping of veranda is een verlengstuk van uw huis. U vergroot er uw woonruimte mee. Bovendien verlengt u het buitenseizoen met een terrasoverkapping. Al vroeg in het voorjaar zit u er lekker comfortabel bij en tot ver in het najaar geniet u er warm en droog van het najaarszonnetje.

Uw veranda in verschillende materialen

Een terrasoverkapping bestaat uit een vaste constructie van aluminium of hout. Er is een terrasoverkapping die permanent overdekt is met glas of polycarbonaat. Dit wordt ook wel een veranda genoemd. Bij de semipermanente overkapping is het deel tussen de constructie open. Om u te beschermen tegen de zon, kunt u tussen of boven de constructie een zonwerend doek uitrollen.
De constructie is in verschillende kleuren en stijlen leverbaar en wordt op maat gemaakt voor uw situatie. Het doek is beschikbaar in verschillende kleuren en dessins.

Ons aanbod aan veranda’s en terrasoverkappingen

Zoekt u een vaste veranda of terrasoverkapping voor uw terras? Kies dan voor een van onze terrasoverkappingen van glas. Bent u gecharmeerd van een terrasoverkapping van doek, of juist met kantelbare lamellen? Wij leveren diverse stijlvolle oplossingen op het gebied van terrasoverkappingen.

Zij-afsluitingen

Voor de zij-afsluiting van uw veranda of overkapping kunt u kiezen voor glazenschuifwanden of een kozijn met veiligheidsglas. U kunt er ook voor kiezen om een zijkant af te sluiten door een ritsscreen.

Parasols

Parasols zijn voor ons geen bijproduct, het is ons specialisme. Ons streven om de allerbeste producten te leveren tegen een zeer acceptabele prijs, heeft geresulteerd in een constante groei en ontwikkeling. Solero parasols onderscheiden zich door hun kleurvaste doeken.