Over ons

Voor zowel zakelijke als particuliere klanten bieden wij een totaalpakket van levering, montage, reparatie & onderhoud van ieder type zonwering. Voor binnen- & buitenzonwering, horren en terrasoverkappingen bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit Amersfoort bedienen wij landelijk onze klanten. Wij zijn VCA gecertificeerd, lid van de koninklijke metaalunie en aangesloten bij branchegroep Romazo.

Een prettige woon-, werk- & leefomgeving
bieden door regeling van warmte en licht

Oprichting

Technisch Bureau Wonnink en co. B.V. is opgericht in 1969. Vanaf de Hamsweg in Hoogland (in de buurt van Amersfoort) voorzagen wij particulieren en bedrijven van Zonwering. Samen met collegabedrijf Sunmaster stonden wij aan de geboorte van onder andere screens. Een tot op de dag van vandaag veel toegepast type buitenzonwering.

lees meer

Overname

In 1997 werd het bedrijf overgenomen door Ries en Yvonne de Jong. Na de overname is het bedrijf flink uitgebreid. Zowel de diensten, typen klanten en het productassortiment werden uitgebreid. Daardoor groeide het aantal werknemers behoorlijk. Al snel bleek het pand aan de Hamseweg in Hoogland te klein en was er behoefte aan meer ruimte.

lees meer

Uitbreiding

In 2001 werd gestart met de bouw van ons huidige pand aan de Siliciumweg in Amersfoort. Al snel konden wij in het voorjaar van 2002 het pand betrekken. De extra ruimte gaf ons onder anderen de mogelijkheid om beter onze producten te presenteren en meer op maat gemaakte zonwering op te slaan. Dagelijks streeft ons team met succes naar de beste eindresultaten waardoor wij, als enige in de branche, drie keer werden uitgeroepen tot Zonvakker van het jaar (2003, 2012 & 2019).

lees meer