Over ons

Over ons

Vanuit Amersfoort gebeurt het allemaal, al 50 jaar. Per ingaande 2018 zijn wij Luxaflex Gallery partner Midden Nederland. Voor zowel zakelijke klanten als particulieren bieden wij een totaalproduct inclusief montage, reparatie en onderhoud. U bent bij ons aan het juiste adres voor binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, parasols, horren, reparatie en onderhoud.

Onze Missie

‘Wij willen mensen een prettige woon-, werk- en leefomgeving bieden’

Duurzaam samenwerken

Wonnink Zonwering BV streeft naar optimale isolatie van elke opening in de gevel. De focus op dit moment ligt op duurzaamheid en de besturing van licht- en zonwering via bijvoorbeeld de iPhone. Wij willen innovatief bezig zijn door uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht aan duurzaam ondernemen. Alle medewerkers van Wonnink werken dagelijks samen om een goede bedrijfsvoering te creëren en in stand te houden. Een goede werksfeer, veiligheid en continuïteit hebben hierbij de hoogste prioriteit. Ons bedrijf is dan ook VCA-gecertificeerd.

Wonnink Zonwering toen en nu

Wonnink Zonwering BV is opgericht in 1969, in 1997 werd het overgenomen door Ries en Yvonne de Jong. Inmiddels is het uitgegroeid van 6 personeelsleden in 1969 naar op dit moment 20 monteurs, 5 adviseurs en 12 binnendienstmedewerkers. Het bedrijf bedient zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Bij de zakelijke markt gaat het vooral om kantoren, zorginstellingen, scholen, tankstations, gevangenissen, banken, verenigingen van eigenaren, enzovoort.

Zowel in 2003, 2012 als in 2019 zijn wij uitgeroepen tot Zonvakker van het jaar.