Duette® & plissé shades

Het hele jaar door perfecte regeling van warmte, licht en privacy. Duette® shades helpen in ieder seizoen de temperatuur te regelen zodat het binnenklimaat zo constant mogelijk blijft. De stof is opgebouwd uit twee lagen en heeft de vorm van een honingraad. Tussen de twee stoflagen vormt zich een stilstaande luchtlaag die isolerend werkt.

Isolatie

In ieder seizoen helpen Duette® shades de temperatuur te regelen

Modern

Verkrijgbaar in diverse transparanties, kleuren en dessins voor het mooiste resultaat

Alleskunner

Geschikt voor draai-kiepramen, deuren, serres, lichtkoepels en dakramen

Privacy

Privacy en sfeer creëren en tegelijkertijd het licht toelaten? Het kan met een Duette® of Plissé shade! Doordat het stofpakket zowel aan de onderzijde als bovenzijde te bedienen is kan je precies de gewenste hoeveelheid licht toelaten! Er is keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Veelzijdig

Een Duette® shade wordt opgebouwd uit twee stoflagen met een honingraadstructuur terwijl een plissé een enkele stoflaag heeft. Beide zijn in veel kleuren en dessins verkrijgbaar zodat ze naadloos op te nemen zijn in je interieur. Er is zeer ruime keuze uit transparante, lichtdoorlatende of juist verduisterende stoffen zodat ze precies doen wat nodig is! Combineer twee stoffen door voor een combi Duette® of plissé shade te kiezen, ideaal voor ruimtes die multifunctioneel zijn!

Slim

Bedien Duette® of plissé shades op afstand met je smartphone! Of laat ze juist automatisch openen of sluiten. Door voor elektrische bediening te kiezen bewegen ze precies met je dagritme mee. Wist je dat dit mogelijk is zonder elektrische voorzieningen? Een accu in of achter de bovenbak voorziet de elektriciteit.

Warmtewering

Verlang je de hoogste prestaties op gebied van warmtewering? Kies dan voor een plissé met een gemetalliseerde stof. De aluminium coating op de raamzijde van de stof kan tot ongeveer 50% van de stralingswarmte van de zon reflecteren.

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?