Terrasoverkappingen

Een verlengstuk van binnen met buiten. Het buitenleven is een trend die de laatste jaren aanzienlijk in omvang is toegenomen. Met een terrasoverkapping verleng je het buitenseizoen aanzienlijk, al vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar zit je er comfortabel en warm bij, en tot ver in het najaar geniet je warm en droog van de najaarszon.

Buitenleven

Met een terrasoverkapping verleng je het buitelevenseizoen aanzienlijk, geniet vanaf de eerste zonnestralen

Stormvast

Een terrasoverkapping is geschikt tege winderige en stormachtige omstandigheden

Maatwerk

Een terrasoverkapping is volledig op maat gemaakt en helemaal naar wens samen te stellen

Verlengstuk van je woning

Een terrasoverkapping is een prachtig verlengstuk van je huis. Het buitenseizoen verleng je aanzienlijk door in het zonnetje te kunnen zitten terwijl je beschermt bent tegen de elementen. Je hoeft niet naar binnen te gaan bij een spatjes regen en barbeque feestjes vallen nooit meer in het water! Daarnaast kan de tuinset en de kussens het hele jaar blijven staan zonder dat deze door weer en wind vuil worden.

Uitbreiding

Met een glazen terrasoverkapping houd je volop licht en heb je een vrij uitzicht naar buiten. Kies je er voor om ook de zijwanden af te sluiten, dan heb je ook geen last van wind zit je nóg langer gedurende het jaar heerlijk comfortabel. Uiteraard is het ook mogelijk om verwarming en verlichting te plaatsen onder uw terrasoverkapping. Om tijdens de warmere dagen beschermt te blijven tegen de zon kan je onder of boven de constructie voor een zonnescherm kiezen.

Personalisering

Voor iedere woning is er een geschikt type terrasoverkapping. Een traditioneel dak met een helling? Of toch juist een volledig cubistisch model? De kleur en het type glas zijn volledig naar je wens af te stemmen. Waardoor de terrasoverkapping naadloos op jouw smaak aansluit!

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?