Vrijstaande zonwering

Schaduw en comfort precies waar jij het wil! Of het nu gaat om een vaste of mobiele opstelling, er is altijd een oplossing om comfort te creëren. Met een parasol, een doekzonwering of lamellendak kan je schaduw en comfort realiseren op een plek waar jij het wil!

Buitenleven

Het hele jaar door genieten van comfort precies op de plek waar jij het wil

Stijl & gemak

Een vrijstaande doekzonwering of lamellendak is een stijlvol statement voor ieder terras

Maatwerk

Ieder type is volledig op jouw stijl en wensen af te stemmen en wordt op maat gemaakt

Vrijstaande doekzonwering

Een vrijstaande doekzonwering is in veel verschillende varianten en kleurcombinaties verkrijgbaar waardoor er altijd een voor je stijl te vinden is. Een cubistische variant is een echt design statement voor ieder vrijliggend terras en biedt de mogelijkheid om naadloos windschermen, glaswanden en schuifpanelen toe te passen. Zo zit je niet alleen uit de zon maar creëer je ook beschutting en privacy.

Parasols

Parasols zorgen voor een vrijstaande zonwering met nagenoeg ongehinderde doorloop! Ze beschermen optimaal tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Wij leveren ronde of vierkante parasols, die geschikt zijn voor kleine en grote terrassen. Of je hem thuis of voor horeca doeleinden wil gebruiken, er is altijd een juist type parasol. Wij leveren parasols met middenmast, maar er zijn ook zwevende Parasols beschikbaar voor jouw terras. Ze geven je meer bewegingsruimte onder de Parasols zelf.

Vrijstaand lamellendak

Het hele jaar door genieten van jouw tuin en terras. Alle materialen van een lamellendak zijn weerbestendig waardoor u het hele jaar door kan genieten van het ultieme cabrio gevoel. Met een lamellendak is de lichtinval, schaduw en temperatuur perfect te regelen. Net als een vrijstaande doekoverkapping kan je hem eindeloos uitbreiden met glaswanden, schuifpanelen en windschermen. Wist je dat er zelfs verlichting of verwarming in de lamellen geïntegreerd kan worden? De ideale manier om jouw woonruimte te vergroten!

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?