Verticale jaloezieën

Een waar statement voor je raam! Verticale jaloezieën regelen heel subtiel privacy en doorzicht. Het lamellenpakket laat zich van links naar rechts of andersom bedienen en de lamellen kunnen rondom hun as gedraaid worden. Zo is op ieder moment van de dag het doorzicht en licht te regelen. Met hun eenvoudige en strakke uitstraling vormen verticale jaloezieën een stijlvolle toevoeging aan het interieur.

Stijlvol & uniek

Verticale jaloezieën zijn uniek en vormen een waar statement voor ieder raam

Traploos

Verticale jaloezieën kunnen zijdelings worden geopend en lamellen draaien om hun as

Variatie

Textiel, PVC en aluminium lamellen en geschikt voor grote en schuine ramen

Traploze regeling van licht

De verticale lamellen kunnen traploos worden ogeschoven tot de breedte die u wilt. Kies zelf de pakketzijde, links, rechts of gewoon allebei. De lamellen kantelen ongeveer 180 graden om hun as, door de lamellen te verdraaien kunt u precies regelen hoeveel licht er binnenvalt. Dat maakt dat verticale jaloezieën op ieder moment van de dag de perfecte regeling van licht, warmte, doorzicht en privacy kunnen creëren.

Functioneel en uniek

Geen ander type binnenzonwering heeft zo’n divers assortiment aan materialen als een verticale jaloezie. Er zijn verticale jaloezieën met textiel, PVC en aluminium lamellen. Elk materiaal heeft zijn functionele en decoratieve eigenschappen zodat er altijd een soort is dat aansluit op jouw wensen.

Veelzijdig

Er zijn 4 verschillende lameltypen uiteenlopend van ongeveer 5 tot bijna 13cm breedte, de variatie in kleur en textuur is enorm zodat er altijd een lamel is die naadloos aansluit op je smaak. Diverse soorten kunnen zelfs in vochtige ruimtes toegepast worden zodat ze ook voor de badkamer en keuken geschikt zijn. Met lamellen van textiel is het mogelijk te kiezen uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?