Doekoverkappingen

Net even die ene meter méér doekuitval boven het terras? Of kunnen blijven zitten onder het doek als er een zomers regenbuitje valt? Een doekoverkapping is uw keuze! Dankzij het toepassen van palen is er meer mogelijk qua doekuitval en kunt u onder verschillende weersomstandigheden blijven zitten! Door de ruime keuze uit cassettevormen, doekdessins, kleuren en bedieningsmogelijkheden is er altijd een geschikte doekoverkapping voor je smaak!

Doek

Zonweringsdoeken beschermen optimaal tegen UV-straling en warmte

Windvast

De staanders van een doekoverkapping zorgen voor een windvast systeem

Slank & sterk

Een doekoverkapping heeft minimale gevelbelasting waardoor deze bij nagenoeg elke gevel toe te passen is

Een schaduwrijk terras

Een zonnig terras is heerlijk, maar het zonlicht en de warmte moeten wel gecontroleerd kunnen worden. Zeker tegen de UV-straling van de zon willen we beschermd worden. Met een doekoverkapping kan de schaduw op een gemakkelijke manier geregeld worden.

Terrasplezier onder veel omstandigheden

Net even kunnen blijven zitten onder het doek als er een zomers regenbuitje valt? De staanders en het opgespannen doek maken het systeem geschikt om een zomers regenbuitje te weerstaan. Op die manier kan je net wat vaker met plezier gebruik maken van het terras!

Sterk & praktisch

Een pergolazonwering is bij uitstek geschikt voor een terras waar net die ene meter méér schaduw is gewenst,. Door de zijgeleiders en staanders is een doekoverkapping voor nagenoeg ieder woning geschikt. De belasting op de gevel is minimaal, en het terrasplezier maximaal.

Stijlvol & uniek

Er is ruime keuze uit modellen en afwerkingsvormen waardoor er altijd een model is dat bij je past. Door de ruime keuze aan doekdessins en cassettekleuren kan een doekoverkapping helemaal aangepast worden op je stijl! Veel modellen zijn zelfs uit te breiden met zijafdichtingen en glazen schuifwanden

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?