Shutters

Een ware aanvulling op ieder scandinavisch en landelijk interieur! Een prachtige vorm van binnenzonwering, shutters! Door de toepassing van frames met daarin kantelbare horizontale lamellen is het mogelijk grote oppervlaktes te voorzien van shutters. De lamellenvelden staan het toe ieder moment van de dag het licht te regelen.

Kwaliteit

De hoogste standaard voor kwaliteit en afwerking

Onderhoud

Het gebruiksgemak is hoog en onderhoud is eenvoudig

Maatwerk

100% maatwerk en geschikt voor schuine, ronde en draai-kiep ramen

Alleskunner

Shutters geven een ideale lichtinval door het openen en sluiten van de panelen of kantelen van de lamellen. Zo kan je de mate van lichtinval ieder moment van de dag regelen. Heb jij kleine ramen, draaikiepramen, hoge ramen, brede ramen of speciale vormen? Voor ieder type raam hebben wij een passende oplossing, doordat shutters bijna voor ieder type raam zijn toe te passen. Iedere shutter wordt met zorg 100% op maat gemaakt, precies in de kleurstelling zoals jij wil!

Kwaliteit en levensduur

De meest vooraanstaande materialen worden met zorg uitgezocht om zo de allerhoogste kwaliteitsstandaarden te waarborgen. De houtsoorten worden met zorg uitgezocht en specifiek voor ons klimaat gedroogd zodat het kromtrekken door werken van het hout tot een minimum beperkt wordt. Vervolgens worden ze behandeld met lak of beits om zo jarenlang plezier te beleven van dit kwaliteitsproduct!

Stijlvol en functioneel

Wist je dat shutters leverbaar zijn in 5 verschillende lamelmaten en te bedienen zijn met een verticale bedieningsstok of een verborgen mechanisme? Daarnaast is er een type shutter dat van vochtbestendig kunststof gemaakt wordt. Zo passen shutters zelfs in jouw badkamer. Zo zak je zelf onbezorgd onderuit in bad, en gebeurt er niets met de shutter als de kinderen een watergevecht houden.

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?