Vouwgordijnen

Geen enkel ander type binnenzonwering is zo romantisch als een vouwgordijn. Een vouwgordijn geeft sfeer aan ieder interieur en heeft een landelijke uitstraling. Gemaakt van elegante en kwalitatieve stoffen en perfect te integreren zijn met jouw stijl. Varieer met privacy en licht door te kiezen uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Sfeervol

De meest sfeervolle en romantische toevoeging voor het interieur

Functioneel

Een vouwgordijn kan voorzien worden met verschillende stoffen, van lichtdoorlatend tot verduisterend

Collectie

Prachtige stoffen van linnen tot rijke dessins

Klassieker

Met vouwgordijnen geef je iedere ruimte een romantische en sfeervolle uitstraling. Deze klassieke en elegante vorm van binnenzonwering zorgt dat je ontspannen kan doorwerken, een boek kan lezen of juist kan genieten van de rust wanneer de zon fel schijnt. Er is keuze uit een grote hoeveelheid stoffen zodat een vouwgordijn naadloos opgaat in jouw stijl!

Veelzijdig

Er is zeer ruime keuze uit transparante, lichtdoorlatende of juist verduisterende stoffen zodat een vouwgordijn precies doet wat nodig is! Een vouwgordijn kan opgebouwd worden uit één of twee stoflagen. Een tweede stoflaag, zogenaamde voering, kan aan de raamzijde toegepast worden. Zo kan iedere stof verduisterend gemaakt worden. Of pas juist een voering toe worden om verkleuring tegen te gaan.

Klassiek maar modern

Bedien een vouwgordijn met je smartphone! Of laat ze juist automatisch openen of sluiten. Door voor elektrische bediening te kiezen bewegen ze precies met je dagritme mee.

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?