Buitenjaloezieën

Meer dan zonwering alleen! Buitenjaloezieën regelen volledig traploos de mate van licht- en warmtetoedreding, ze breken het felle licht en houden de warmte tegen terwijl doorzicht mogelijk blijft. Door het gebruik van aluminium lamellen wordt inkijk tegengegaan als ze volledig gesloten zijn. Met hun strakke uitstraling vormen ze een waar design statement voor het raam!

Warmte

Buitenjaloezieën reduceren de warmtetoetreding tot wel 90%

De traploze alleskunner

Traploos het licht, het doorzicht, de warmte en je privacy regelen

Stijlvol & doeltreffend

Buitenjaloezieën zijn een waar designstatement voor het raam

Traploze zonwering

Buitenjaloezieën zijn eigenlijk net als de jaloezieën die je kent van binnen, voor buiten zijn ze steviger en daardoor bestendig tegen weer en wind. De horizontale aluminium lamellen kunnen traploos worden opgetrokken tot de hoogte die u wilt. Door de lamellen te kantelen kunt u regelen hoeveel licht er binnenvalt. Dat maakt dat buitenjaloezieën op ieder moment van de dag de perfecte regeling van licht, warmte, doorzicht en privacy kunnen creëren.

Maatwerk

Buitenjaloezieën kunnen geleverd worden in meerdere lamelvormen en maten waardoor er altijd een type is dat bij jouw wensen en stijl aansluit. Zo zijn er ook buitenjaloezieën met een nagenoeg verduisterende lamel, zodat de verduisterende eigenschappen van een rolluik benaderd worden!

Stijlvol maar functioneel

De aluminium lamellen vormen een waar design statement voor je raam. Door de ruime keuze uit lamelvormen en kleuren kan een buitenjaloezie naadloos worden opgenomen in je stijl. Buitenjaloezieën kunnen worden opgenomen in een bouwkundige koof zodat er niets te zien is van het opgestapelde lamellenpakket. Is daar geen ruimte voor dan zijn er varianten waarvan de lamellen opgestapeld worden in een cassette. Wist je dat deze cassette in veel gevallen kleiner is dan die van een rolluik?

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?