Screens

Screens, inmiddels dominant in het straatbeeld, en niet voor niets! Ze houden ongeacht de stand van de zon de warmte tegen. Daarom kan bijna altijd het licht en de warmte geregeld worden. Ze zijn zelfs geschikt voor plekken waar het hard waait als je kiest voor een zogenaamd ritsscreen. Dit maakt voor veel situaties dat een screen een geschikte zonwering is!

Warmte

Screens reduceren de warmtetoetreding tot wel 90%

Windvast

Screens met rits zijn bestand tegen grote windkrachten

Doorzicht

Met het juiste soort doek behoud je het doorzicht naar buiten

Warmtewerend

Screens houden tot wel 90% van de warmte buiten, en dat terwijl je gewoon door het doek naar buiten kan kijken! Zo blijft de woning tijdens de warmste dagen van het jaar lekker koel. Doordat het doek een gesloten luchtlaag tussen het raam en screen geeft vormt er daarnaast nog een extra isolatielaag! Daarmee houd je tijdens koudere nachten de warmte juist binnen!

Windvast en comfortabel

Door te kiezen voor een ritsscreen verhoog je de windvastheid aanzienlijk, het doek zit dan aan de zijkanten vast in de geleiding en kan hierdoor niet meer opwaaien. Het ritssysteem voorkomt klapperen van het doek en zorgt ervoor dat het doek niet scheurt.

Privacy

Terwijl screens de warmte buiten houden blijft het doorzicht naar buiten in stand. Inkijk van voorbijgangers of je buren houd je overdag tegen. Zo kan je ongestoord je gang gaan en behoudt je privacy. Een verduisteringsdoek maakt het juist donker en houdt óók in de avond het inzicht tegen.

Lichtregeling

Schijnt de zon op jouw beeldscherm? Of heb je last van laagstaande zon? Een screen filtert het licht waardoor je weer ongestoord tv kan kijken vanuit je luie stoel of werken vanuit je thuiskantoor. Wist je dat er screens zijn die werken met zonne-energie? Hierdoor kan een screen 100% snoerloos geplaatst worden!

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?