Uitvalschermen

Sterk in eenvoud en doeltreffendheid! Uitvalschermen zijn duurzaam en sterk, waardoor je jarenlang plezier hebt! Door de windvaste armen die onder de cassette zitten valt het doek van de gevel af en geeft hierdoor zonbescherming voor het raam. Ze vormen een fraaie toevoeging aan het pand en kunnen voor bijna elk type raam worden geplaatst.

Eenvoud

Eenvoudig maar doeltreffend houden uitvalschermen de warmte buiten

Stijlvol

Een uitvalscherm geeft een strakke en moderne uitstraling voor ieder raam

Gemak

Uitvalschermen kunnen elektrisch vanaf een afstandsbediening of smartphone bediend worden

Warmtewerend

Uitvalschermen zijn bij uitstek een type zonwering dat eenvoudig maar doeltreffend is. Het doek ‘valt’ door de windvaste armen van de gevel af en creëert schaduw. Hierdoor blijft de warmte buiten! Zo houdt je jouw ruimte koel en heb je minder last van hinderlijke lichtval.

Maatwerk & kwaliteit

Er is veel variatie aan modellen, afwerkingsvormen, doekkleuren en cassettevormen zodat er altijd een uitvalscherm is dat helemaal aansluit op je stijl. De UV-bestendige doeken zijn vuil en waterafstotend, zodat een lichte regenbui weerstaan kan worden. Zo heb je jarenlang plezier van een uitvalscherm.

Innovatie & gemak

Een gesloten cassette beschermt alle onderdelen tegen vuil en vocht. Hierdoor wordt het doek, motor en alle mechanische delen beschermd tegen de elementen. Door een valarm toe te passen bij een uitvalscherm zakt het doek eerst een stuk verticaal zodat een uitvalscherm ook voor hogere ramen geschikt wordt. Rol hem uit met een druk op de knop als je voor elektrische bediening kiest!

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?