Gordijnen

Gordijnen zorgen voor een huiselijke en romantische sfeer. Ze zijn daarnaast uiterst functioneel om het licht en privacy mee te regelen. De stoffen variëren van rijke velours stoffen tot inbetweens en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en transparanties. Al onze gordijnen worden op maat gemaakt en elektrisch bedienbaar, zodat ze volledig meebewegen met jouw dagritme!

Variatie

Van inbetween tot volledig verduisterend

Maatwerk

Volledig op maat gemaakt door de beste ateliers

Klassiek en modern

Kies voor een enkele, dubbele, triplooi of waveplooi zodat deze past bij jouw stijl

Van inbetween tot verduistering

De beschikbare stoffen voor gordijnen variëren van inbetweens tot verduisterende velours stoffen. Er zijn talloze dessins beschikbaar zodat er altijd een stof is die aansluit op je wens. Daarnaast kan een gordijn opgebouwd worden uit één of twee stoflagen. Een tweede stoflaag, zogenaamde voering, kan aan de raamzijde toegepast worden. Zo kan iedere stof verduisterend gemaakt worden. Of pas juist een voering toe worden om verkleuring tegen te gaan.

Plooisoorten

Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende plooien. Kies voor een klassieke uitstraling met een enkele, dubbele of triplooi. Kies voor een waveplooi om en moderne en gelijkmatige uitstraling te creëren. Hierdoor valt het Gordijn soepel in de plooi en ontstaat er een zogenaamd golfeffect waarbij het gordijn onder de rail doorloopt.

Bediening en uitstraling

Met onze gordijnen kies je altijd voor gemak. De railsen zijn voorzien van een motor zodat het gordijn met een afstandsbediening of smartphone bediend kan worden! Maak keuze uit de ruime hoeveelheid kleuren voor de rails, of pas juist een stoere roederails toe voor extra uitstraling! Met onze duurzame, betrouwbare en stille motoren heb je lang plezier van het gordijn!

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?