Markiezen

Wellicht de meest sfeervolle buitenzonwering die er is, een markies! Ze worden tot op de dag van vandaag ambachtelijk gemaakt en geven een authentieke, tijdloze uitstraling. Ondanks de ambachtelijke uitstraling zijn de meest moderne materialen en bedieningsvormen te gebruiken waardoor ze gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn. Geef een moderne woning een exclusievere uitstraling, of versterk juist de nostalgie bij een oudere woning.

Ambacht

Markiezen worden ambachtelijk en met de hand gemaakt

Modern

Markiezen kunnen van hout en aluminium gemaakt worden, precies in de kleur die je wil

Gemak & Stijl

Een van de oudste type zonweringen dat er is maar zelfs elektrisch en vanaf smartphone te bedienen

Sierraad voor ieder pand

Markiezen benadrukken de nostalgie van oude panden terwijl ze nieuwe gebouwen meer karakter geven. Voor iedere raamvorm is er wel een markies, zo kunnen markiezen bijvoorbeeld in een ronde vorm gemaakt worden, zodat ze de karakteristieke eigenschappen van een pand benadrukken. Een zogenaamd petmodel zorgt er dan juist weer voor dat doorloop onder het uitgevouwen doek mogelijk blijft!

Ambachtelijk met een modern randje

Het oudste type zonwering van Europa en tóch meegegaan met de tijd. Markiezen kunnen van hout en aluminium gemaakt worden en de UV-bestendige doeken zijn vuil en waterafstotend, zodat een lichte regenbui weerstaan kan worden. Markiezen lenen zich uitstekend voor het maken van reclame voor café, winkel en restaurant. Het doek is bij uitstek geschikt voor voor opdruk van logo en teksten. Zowel de voorkant als zijkanten kunnen bedrukt worden.

Stijlvol maar funtioneel

Onder de uitvalzonweringen is het markies een van de meest effectieve zonweringen dat er is. Het is geen geheim dat de zon gedurende de dag van het oosten naar het westen draait, door de gesloten zijkanten heb je geen last van zijdelingse lichtinval. Dat zorgt er ook voor dat de wind minder makkelijk onder de zonwering kan komen. Daarnaast kunnen markiezen elektrisch met een afstandsbediening en smartphone bediend worden voor het grootste gemak.

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?