Horren

Ongestoord genieten van frisse lucht! Laat de frisse lucht binnen maar het insecten buiten met horren. Voor nagenoeg ieder raam of deur is een hor verkrijgbaar! Kies voor een comfortabel en gemakkelijk bedienbaar hor of voor een strak afgewerkt semi-vast hor. Voor wie een pollenallergie heeft is er een type gaas dat niet alleen de muggen maar ook de pollen buiten houdt!

Insectenvrij

Ongestoord genieten van frisse lucht zonder gestoord te worden door insecten

Pollen

Met pollengaas houd je niet alleen ongedierte maar óók pollen buiten

Gemak

Met het juiste type hor is doorgang van raam en deur in een handomdraai gerealiseerd

Rolhor

Een rolhor blinkt uit in gebruiksgemak en afwerking! Heeft u het rolhor niet nodig, dan zit hij bovenaan het raam opgerold in een cassette. Rol het gaas in een handomdraai uit om te ventileren terwijl de insecten buiten blijven! Doordat het gaas in de zijgeleidingen is opgesloten is een rolhor voor winderige plaatsen geschikt. Bijvoorbeeld op hoogte of bij ramen die tegenover elkaar open staan. Ook voor grotere ramen en voor schuingeplaatste ramen is de rolhor bij uitstek geschikt. Stem het rolhor naadloos af op jouw stijl door de cassette in dezelfde kleur als het kozijn te laten maken!

Inzethor

De vaste inzethor is de perfecte oplossing voor onder anderen draai-kiepramen. Het hor is met één klikbeweging te plaatsen zonder schroeven of andere aanpassingen. Het hor kan altijd blijven zitten, ook als het raam dicht is. Het vaste hor is geschikt voor zowel kunststof, houten en aluminium raamkozijnen. Eventueel kunt u het hor in de herfst en winter verwijderen en opslaan zodat deze langer mee gaat.

Raamplisséhor

Een raamplisséhor laat zich eenvoudig bedienen. Het gaas kan opgevouwen worden in een cassette als je het niet nodig hebt. Sluit in een handomdraai het raamplisséhor om te ventileren en de insecten buiten te houden! Je bedient hem ongeacht de hoogte met één hand van links naar rechts of andersom. Een raamplisséhor kan in iedere kleur gemaakt worden zodat deze zo onopvallend mogelijk geplaatst kan worden. Wist je dat ze bij een kunststof kozijn zonder schroeven of aanpassingen geplaatst kan worden?

Hordeur

Voor iedere deur of schuifpui is er wel een hordeur! Hordeuren zijn gemakkelijk om te bedienen en houden effectief de insecten buiten. Er zijn hordeuren met vlak gaas en plisségaas. Kies voor een rolhordeur met vlak gaas vanwege zijn hoge mate van doorzicht, of juist voor een plisséhordeur vanwege zijn robuustheid en zichtbare gaas. Zo loopt de visite minder snel door de hordeur, ze zijn immers gemaakt om insecten, en geen mensen, tegen te houden. Onze hordeuren zijn van hoge kwaliteit en geven jarenlang plezier!

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?