Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën, de meest traploze regelaar van licht, zicht en privacy! De horizontale lamellen kunnen in hoogte en draairichting versteld worden zodat op ieder moment van de dag de juiste mate van licht toegelaten kan worden. Al sinds 1951 verkrijgbaar en onverminderd populair! Wist je dat het gebruikte aluminium voor meer dan 98% Cradle to Cradle certified is?

Doeltreffend

Horizontale jaloezieën regelen perfect het licht, zicht en privacy

Traploos

De horizontale lamellen kunnen in hoogte en draairichting versteld worden

Stijlvol

De houten of aluminium lamellen geven stijl aan ieder interieur

Functioneel en stijlvol

De houten of aluminium lamellen vormen een waar design statement voor je raam. Door de ruime keuze uit materiaalsoorten, lamelbreedtes en kleuren kan een horizontale jaloezie naadloos worden opgenomen in je stijl. Kies voor een houten lamel om het nostalgische karakter van je interieur te versterken. Zoek je juist een subtielere en industriële uitstraling, kies dan voor aluminium!

Veelzijdig

Horizontale jaloezieën zijn met zowel houten als aluminium lamellen verkrijgbaar. Er zijn 5 verschillende lamelbreedtes, de variatie in kleur en textuur is enorm zodat er altijd een jaloezie is die naadloos aansluit op je smaak. Diverse soorten kunnen zelfs in vochtige ruimtes toegepast worden zodat ze ook voor de badkamer en keuken geschikt zijn. Voor draai-kiepramen, dakramen en unieke raamvormen zijn horizontale jaloezieën bij uitstek geschikt.

Traploze alleskunner

De horizontale lamellen kunnen traploos worden opgetrokken tot de hoogte die u wilt. Door de lamellen te kantelen kunt u regelen hoeveel licht er binnenvalt. Dat maakt dat jaloezieën op ieder moment van de dag de perfecte regeling van licht, warmte, doorzicht en privacy kunnen creëren.

Comfort en gemak

Bedien de jaloezieën met de hand doormiddel van koorden of een handgreep. Kies je voor gemak? Bedien ze op afstand met je smartphone! Of laat ze juist automatisch openen of sluiten. Door voor elektrische bediening te kiezen bewegen de jaloezieën precies met je dagritme mee.

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?