Rolgordijnen

Strak, minimalistisch en doeltreffend. Een rolgordijn is bij uitstek een voorbeeld van functie over vorm. Het concept is eenvoudig, het doek kan traploos uitgerold worden vanaf een rolvormige buis. De tijd heeft echter niet stilgestaan en er zijn inmiddels rolgordijnen die meer mogelijkheden bieden! Zoals rolgordijnen met twee stoflagen voorzien van transparante delen. Of rolgordijnen die voorzien zijn van horizontale baleinen voor een eigentijdse uitstraling.

Eenvoudig & doeltreffend

Een rolgordijn blinkt uit in eenvoud en doeltreffendheid

Alleskunner

Geschikt voor draai-kiepramen, dakramen en deuren

Stijl

Kies voor een stof met een rijk dessin als toevoeging van stijl aan het interieur

Functionaliteit

Privacy en sfeer creëren en tegelijkertijd het licht regelen? Het kan met een rolgordijn! Door het doek te laten zakken kan je precies de gewenste hoeveelheid licht toelaten of privacy creëren! Er is keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Hierdoor kan een rolgordijn voor bijna iedere ruimte toegepast worden.

Stijlvol en uniek

Kies voor een rolgordijn met horizontale baleinen om een waar design statement te maken in de ruimte! Door de toevoeging van de baleinen krijgen ramen een eigentijdse uitstraling die perfect aansluit op een modern interieur! Wist je dat er zelfs stoffen zijn met een marmeruitstraling? Door voor elektrische bediening te kiezen bewegen ze automatisch met je dagritme mee.

Een rolgordijn met een 'twist'

Twist rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen. Beide stoflagen zijn voorzien van transparante en dichte stroken zodat doorzicht en lichtregeling naadloos op elkaar afgestemd kunnen worden. Jij bepaalt hoeveel licht er binnen komt! Van strepen, grafische patronen of stippen, er is altijd een twist die aansluit op je stijl!

Warmtewering

Verlang je de hoogste prestaties op gebied van warmtewering? Kies dan voor een rolgordijn met een gemetalliseerde stof. De aluminium coating op de raamzijde van de stof kan tot ongeveer 80% van de stralingswarmte van de zon reflecteren.

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?