Knikarmschermen

Een zonnig terras is heerlijk, maar op warmere dagen moet het licht en de warmte wel gecontroleerd kunnen worden! Een knikarmscherm geeft comfort en beschermt tegen de straling van de zon, terwijl doorloop op het terras ongehinderd blijft. Door de ruime keuze uit cassettevormen, doekdessins, kleuren en bedieningsmogelijkheden sluit een knikarmscherm altijd aan op je smaak.

Doek

Zonweringsdoeken beschermen optimaal tegen UV-straling en warmte

Cassette

Een volledig gesloten cassette beschermt het ingerolde doek tegen vuil en vocht

Collectie

Creëer harmonie door voor zonwering te kiezen die qua kleur perfect aansluit op je interieur en exterieur

Verkoeling op het terras

De zon op uw terras is heerlijk, maar het zonlicht en de warmte moeten wel gecontroleerd kunnen worden. Zeker tijdens de zomermaanden willen willen we graag beschermd blijven tegen de zon. Met het juiste knikarmscherm kan de schaduw op een gemakkelijke manier geregeld worden terwijl de ramen en deuren gewoon geopend kunnen worden. Zo houdt je vrije doorgang naar het terras.

Sfeervol uit de zon

Knikarmschermen, vaak ook wel zonneschermen genoemd, zijn voor veel woningen geschikt. Als ze uitgerold zijn is vrije doorloop onder het scherm mogelijk. Niet alleen het terras, maar ook de woning wordt dan tegen de warmte en het licht beschermd.

Innovatie en comfort

Een gesloten cassette beschermt alle onderdelen tegen vuil en vocht. Hierdoor wordt het doek, motor en alle mechanische delen beschermd tegen de elementen. Met nieuwigheden als LED verlichting kunt u als de avond invalt met één druk op de knop sfeer creëren. Zelfs bediening via smartphone is mogelijk.

Maatwerk in ieder detail

Er is ruime keuze uit modellen en afwerkingsvormen waardoor er altijd een model is dat bij je past. Door de ruime keuze aan doekdessins en cassettekleuren kan een knikarmscherm helemaal aangepast worden op je stijl! Ieder knikarmscherm is tot op de milimeter op maat gemaakt!

CONTACT

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?